Cuma, 29 Mart 2024 Hicri : 19 Ramazan 1445

15 Temmuz Şehitlerimizi Anma Geleneksel Okçuluk Kadınlar Yarışması Ödül Töreni Yapıldı

img

15 Temmuz Şehitlerimizi Anma Geleneksel Okçuluk Kadınlar Yarışması Ödül Töreni Yapıldı

T.C. İçişleri Bakanlığının desteklemiş olduğu "ANTALYANIN HANIMLARI ATA SPORLARINA SAHİP CIKIYOR" Projesi kapsamında gerçekleşen yarışmaya 15 kadın okçu katıldı. Antalya Okçular Tekkesi tesisleri alanında yapılan yarışmada  20 metre mesafeden atışlar tamamlandıktan sonra, 15 temmuz milli birlik ve demokrasi günü sebebi ile 15 temmuz şehitlerimiz adına dualı atış talimi gerçekleştirildi.
Ödül töreninde konuşan Akdeniz Bölgesi Ata Sporları Federasyonu Başkanı Sayın Sümeyye Gamze UÇAR " Bilindiği üzere milli fetih sloganımız " biz insanları kula kul olmaktan kurtarıp Allaha kul etmek için geldik " sözüdür.
Ümmetin lideri ve ülkemizin medarı iftiharı olan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan 'ın milletimizi özüne döndüren  ve rükudan başka kimsenin önünde eğilmeyin düsturu elhamdülillah hepimizin ruhunu dipdiri tutmaktadır. Kadın kemankeşlerimizin bugünkü azim ve heyecanları bu ruhun bir yansımasıdır."dedi. 
Kepeze Belediye Başkanı Sayın Hakan Tütüncü ödül törenine teşrif ederek ""Antalya Okçular Tekkesinin ata sporları üzerinde yaptığı çalışmaları ve milli manevi değerler konusundaki hassasiyetlerini taktir ediyorum , yarışmaya katılan tüm okçuları tebrik ediyorum. Necip milletimiz asla darbe girişimlerine müsaade etmeyecektir. Vatanımızı milletimizi bölemeyecekler . Rabbim 15 temmuzda şehadete eren kardeşlerimizin makamını ali eylesin, gazilerimize şifa nasip etsin" ifadelerinde bulundu.
Kadın okçuların yanısıra Esmaül Hüsna Yarışmasında kazananlara ödül takdim edildi.

Programa ayrıca Ak Parti Antalya İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ve İl müdürleri ve sivil toplum kuruluşları katıldı.